Τα δωμάτια

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Argilos» βρίσκονται στο Φραγκοκάστελλο, ένα χιλιόμετρο περίπου από το ενετικό κάστρο και ελάχιστα μέτρα από την θάλασσα στην παραλία της Ορθής Άμμου µε τους αμμόλοφους και τα γαλαζοπράσινα νερά! Είναι οικογενειακή επιχείρηση, που µε αγάπη και µεράκι δηµιούργησαν ο Σήφης και η Κατερίνα Μπολιώτη µόλις το 2008.

Συνολικά υπάρχουν 4 διαµερίσµατα, 2 µικρά και 2 µεγάλα. Όλα τα διαµερίσµατα διαθέτουν βεράντες µε θέα στη θάλασσα, σήτες παντού, πλήρως οργανωµένες κουζίνες µε όλα τα απαραίτητα σκεύη (πιάτα, µαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες κτλ), µεγάλο ψυγείο, κλιµατισµό, tv και wi fi. Ο προσανατολισµός όλων των διαµερισµάτων είναι µελετηµένος ώστε να παρέχεται τόσο η καλύτερη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού, όσο και µέγιστη δυνατόν «ιδιωτικότητα» στις βεράντες για τους φιλοξενούµενους µας.

Τα µικρά αποτελούνται από ένα υπνοδωµάτιο, καθιστικό – κουζίνα, µεγάλο µπάνιο µε ξεχωριστή ευρύχωρη χτιστή ντουσιέρα και 2 βεράντες µε υπέροχη θέα στη θάλασσα. Μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτοµα.

Τα µεγάλα αποτελούνται από δύο υπνοδωµάτια, δύο βεράντες και φυσικά διαθέτουν ότι και τα µικρά. Μπορούν να φιλοξενήσουν µέχρι 5 άτοµα.

Ο εξωτερικός χώρος των διαµερισµάτων, εκτός από 2 υπαίθρια ντους για τη θάλασσα, είναι καλυµµένος µε πράσινο. Με φροντισµένα φυτά αλλά και µε γκαζόν που συνειδητά πατάµε είτε για να κάνουµε ηλιοθεραπεία και ξεκούραση, είτε για παιχνίδι, ανάλογα µε τις ορέξεις των φιλοξενούµενων µας και την ώρα της ηµέρας.

∆ίπλα στα διαµερίσµατα, εκτός από την πανέµορφη παραλία, είναι και η Taverna µας. Τα διαµερίσµατα Argilos είναι ιδανικά για ήσυχες, χαλαρές διακοπές, τόσο για οικογένειες, όσο και για ζευγάρια.